Nasdaq-børsnoterte logistikkfirma Sino-Global aksepterer betaling i Bitcoin

Veröffentlicht von

Nasdaq-børsnoterte rederi Sino-Global (NASDAQ: SINO) godtar nå Bitcoin-betalinger. Et presses uttalelse fra firmaet indikerer at betalingen vil gjelde dets globale frakt-, frakt- og logistikktjenester.

Utviklingen kommer etter hvert som Bitcoin

Utviklingen kommer etter hvert som Bitcoin-rallyet fortsetter, med eiendelen som når en ny heltid på $ 58,300. Bølgen har vært motivert av institusjonelle investeringer og krypto-adopsjon av ledende enheter.

Uttalelsen legger til at Bitcoin-betalingene vil være til den gjeldende satsen under betalingsdatoen. Sino-Global CEO Lei Cao bemerker at selskapet utnytter Bitcoins økende popularitet som betalingsalternativ.

“Vi er glade for å begynne å godta Bitcoin som betaling. Sino-Global tilpasser seg trender i digital valutaindustri ved å tilby våre kunder muligheter til å bruke en rekke betalingsmåter. Å akseptere Bitcoin blant andre betalingsmåter vil gjøre det mulig for våre kunder og forretningspartnere å dra nytte av et stadig viktigere betalingsnettverk, ”sa Cao.

Etter utviklingen var Sino-Global aksjen opp med 10,37% de siste 24 timene i skrivende stund.

Sino-Global øker kryptoinnblanding

Før det amerikanske selskapet godtok, har det amerikanske firmaet deltatt i økende grad i kryptovaluta-sektoren. Etter å ha signert en intensjonsavtale (LOI), planlegger selskapet å gå inn i kryptokurvedrift for å skaffe 51% av Indre Mongolia Nine-Chain Intelligent.

For øyeblikket har Nine-Chain Intelligent’s datakraftsenter omtrent 150 000 KW / timekapasitet for Bitcoin-gruvedrift. Videre er senteret vert for 50000 KW / timekapasitet for Ethereum-gruvedrift. I en kommentar til avtalen bemerket Cao at:

“Vi er veldig glade for å utføre en LOI for å hjelpe oss strategisk med å utvide virksomheten vår til Bitcoin og Ethereum-gruvedrift. Denne investeringen vil gi Sino-Global et grunnlag for å utvikle gruveprosjektet effektivt. ”

Videre nådde Sino-Global i februar en avtale med e-handels-blockchain-selskapet CyberMiles Foundation.

Partnerskapet tar sikte på å utforske muligheter ved hjelp av den ikke-fungible token (NFT) CRC-721-protokollen for å gjøre det mulig for bedrifter, institusjoner og enkeltpersoner å utstede og handle NFT-er på CyberMiles ‚offentlige blockchain.