Bitcoin (BTC) Prijsanalyse voor 16 sept

Veröffentlicht von

Disclaimer: De hier geuite mening is geen beleggingsadvies, maar wordt alleen ter informatie gegeven. Het geeft niet noodzakelijkerwijs de mening van de V.S. weer. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek uitvoeren voordat u beslissingen neemt. Wij raden niet aan om geld te investeren dat u zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

De bullish mood is bearish geworden omdat bijna alle Top 10 munten rood zijn. Bitcoin (BTC) probeert in de groene zone te blijven en is de laatste dag met 0,05% gestegen.

De daling van de meeste altcoins heeft een positieve invloed gehad op het marktaandeel van Bitcoin (BTC), dat met 1% is gestegen en nu 55,1% bedraagt.

De relevante Bitcoin-data voor vandaag:

  • Naam: Bitcoin
  • Ticker: BTC
  • Market Cap: $201.927.701.737
  • Prijs: $10.920,28
  • Volume (24u): 34.371.398.129 dollar.
  • Verandering (24u): 0,16%.
  • De gegevens zijn relevant op het moment van de pers.

BTC/USD: Kunnen traders een valse uitbraak van de $11.000 verwachten?

Gisteren slaagden de kopers erin om de dagelijkse EMA55 te doorboren en een wekelijkse high te zetten rond $10.940. Verkopers pauzeerden echter het herstel van de Bitcoin (BTC) prijs en lieten het paar geen voet aan de grond krijgen boven het niveau van $10.800.

Vandaag de dag is de terugval van het dagelijkse voortschrijdend gemiddelde EMA55 nog niet voorbij. Gedurende de dag kan het paar terugvallen tot de steun van $10.500. Als dit niveau stopt verkopers, zal de poging om te breken door het dagelijkse gemiddelde prijsniveau worden herhaald en het maximum wordt verwacht in de weerstand gebied van $ 11.200.

Op de uurlijkse grafiek blijft Bitcoin (BTC) handelen binnen het stijgende kanaal dat enkele dagen geleden werd gevormd

Het handelsvolume blijft echter hoog, de liquiditeit neemt af, wat betekent dat er binnenkort een ommekeer zal optreden.

Het eindpunt van de groei zou het „spiegel“-niveau van 11.150 dollar kunnen zijn, waar de beren het initiatief kunnen nemen.

Op het 4H tijdsbestek is het beeld echter bearish. De stijging van de Bitcoin (BTC) van $10.500 wordt niet ondersteund door een stijgend handelsvolume, waardoor het onwaarschijnlijk is dat stieren de lokale pieken zullen actualiseren. Door de Bollinger Bands-indicator toe te passen op de grafiek, kan een daling van ongeveer $11.000 eindigen op $10.500, waar het grootste deel van de liquiditeit is gefocust. Een dergelijke prijsactie is relevant aan het einde van de week.

Bitcoin handelt op $10.942 op het moment van de pers.